Automoto

Ecclestone: "Održat će vozačke instrukcije"

Goran Markuš • srijeda, 05.08.2009.
Ecclestone: "Održat će vozačke instrukcije"
Foto: EPA

Povratak Michaela Schumachera gotovo u nekoliko minuta snažno je odjeknuo diljem cijelog sportskog svijeta, no prvi čovjek Formule 1, Bernie Ecclestone tvrdi kako je to samo djelić onog što nas čeka nakon Valencije...

"Poznajem Michaela i uvjeren sam da se ne bi vratio da ne misli kako još uvijek može biti kompetitivan, a ja sam siguran da može. Dapače, očekujem i poneku besplatnu vozačku instrukciji ostatku društva već na njegovoj prvoj utrci", sa osmjehom na licu započeo je Bernie Ecclestone.

Velika je to i medijska stvar za vodstvo Formule 1 s čime se slaže i Berni koji ipak napominje da je odlukom Michaela doslovce ostao šokiran kao i njegov menadžer, Willi Weber: "Niti jedan od nas nije očekivao ovakvu odluku, a mislim da niti sam Schumacher nije razmišljao o povratku do razgovora sa predsjednikom Ferrarija. Mislim da ga je upravo Luca uvjerio."

"Oduvijek je bio popularan, svojevrsna ikona sporta. Bez obzira koliko puta i na koji način pobjeđivao ljudi su ga oduvijek voljeli i poštovali i zato se potpuno slažem s vama kad kažete da će njegova povratnička utrka vjerojatno srušiti sve rekorde gledanosti Formule 1", zaključio je Ecclestone.

U svakom slučaju čeka nas prava poslastica - okršaj jednog od najvećih vozača Formule 1 u povijesti sa mladim "lavovima" kakvi su Lewis Hamilton ili pak Sebastien Vettel, vozač koji u rodnoj Njemačkoj nosi vrlo zanimljiv nadimak - Baby Schumi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

AutomotoFormula 1
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!