Zimski sportovi

Fotogalerija: DamSKI kup ponovno zablistao

Antonija Pavlić • utorak, 02.02.2010.
Fotogalerija: DamSKI kup ponovno zablistao
Foto: Dejan Popek

Na drugom damSKI kupu, koji sada već ozbiljno prijeti postati tradicionalno okupljalište najboljih hrvatskih skijaških rekreativki, pobijedila je mlada zagrebačka studentica Barbara Fumić, ispred Ana-Marije Svrtan i Božice Mišak. Natjecanje su nastupima začinile i poznate osobe iz javnog života - Đurđa Adlešić, Martina Tomčić i Sandra Bagarić, te Janica Kostelić, Nika Fleiss i Ana Jelušić...

Na sljemenskom Bijelom spustu u subotu 30. siječnja održan je drugi damSKI kup u organizaciji DM-a, Antene Zagreb i Hrvatskog skijaškog saveza.

U konkurenciji 150 skijašica iz čitave Hrvatske titulu najbolje rekreativke ponijela je 20-godišnja zagrebačka studentica Barbara Fumić, druga je bila Ana-Marija Svrtan, a treća 37-godišnja Božica Mišak.

Niz vrhunsku, gotovo profesionalno uređenu stazu, spustilo se i mnogo poznatih javnih osoba. Među njima i potpredsjednica Vlade Đurđa Adlešić, te operne dive Sandra Bagarić i Martina Tomčić.

Kao "predvozačice" podršku damama dale su i najbolje hrvatske skijašice - najuspješnija olimpijka Janica Kostelić, te Nika Fleiss i Ana Jelušić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Zimski sportovi
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.02.2010. u 12:17
    bespotrebna glupost
    Obrisan korisnik