Košarka

Telfair mijenjan za Richardsona

Mihaela Bradovski • utorak, 21.07.2009.
Telfair mijenjan za Richardsona

Los Angeles Clippersi i Minnesota Timberwolvesi napravili su razmjenu u kojoj je put Minnesote otišao Quentin Richardson, a u Los Angelesu su završili Sebastian Telfair, Craig Smith i Mark Madsen...

Quentin Richardson nije se dugo zadržao u Clippersima. Vrsni tricaš nakon što je stigao iz New York Knicksa, mijenjan je vrlo brzo u Minnesotu koja je izdašan paket usmjerila u Los Angeles.

Minnesota je poslala za Richardsona Sebastiana Telfaira, Craiga Smitha i Marka Madsena. Ovom razmjenom Minnesota je naizgled izgubila, ali kada se zna da su na poziciji razigravača bili pretrpani i još pokušavaju potpisati Rickyja Rubija, trade dobiva smisao.

S Richardsonom će dobiti još jednog dobrog šutera s vanjskih pozicija, a omogućit će i prostor za napredak Flynna, a možda i Rubija.

"Ovaj trade donio nam je toliko traženu širinu", sve je rekao sam trener Clippersa Mike Dunleavy. Clippersi su prošle sezone imali dobru petorku, ali vrlo lošu klupu te ne žele ponoviti istu pogrešku i osiguravaju se na više pozicija s više rješenja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!