Nogomet

Galerija: Rim slavi Barcelonu

Marin Vuković • četvrtak, 28.05.2009.
Galerija: Rim slavi Barcelonu
Foto: EPA

Sve priče su ispričane, sve dodatne analize suvišne, europsko smo finale doista doživjeli iz gotovo svakoga mogućeg kuta. Prije nego pobjednicima dopustimo da u miru slave, a poraženima da tuguju i pripremaju osvetu, vratimo se još jednom u protekla dva rimska dana i kroz galeriju fotografija pogledajmo sve ono što okružuje jedno finale Lige prvaka.

Svi putevi proteklih su nekoliko dana, barem što se nogometnih zaljubljenika tiče, doista vodili u Rim. Koliko li smo samo puta čuli tu poznatu uzrečicu u najavama ogleda dvaju najboljih nogometnih klubova današnjice, Manchester Uniteda i Barcelone.

U utorak i srijedu rijeke navijača slijevale su se prema glavnom gradu Italije ne bi li svjedočili veličanstvenoj nogometnoj predstavi. Mnogi od njih nisu imali ulaznicu, ali su svejedno prevalili tisuće kilometara, ne bi li se u posljednji trenutak dočepali vrijednog komadića papira.

Taj folklor neizostavan je djelić ugođaja svakog velikog nogometnog natjecanja, a Liga prvaka spada među najveća. Dio tog ugođaja prenijet ćemo i vama putem galerije fotografija iz Manchestera, Barcelone i Rima, tri grada koji su proteklih 48 sati živjeli za nogomet.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!