Hrvatski kup, Četvrtfinale, 08.12.2015, 17:00 h, Stadion u Kranjčevićevoj, gledatelja: 300
Suci: Bruno Marić, Bojan Zobenica, Dejan Berger
Lokomotiva
Lokomotiva
0:1 Rijeka
Roman Bezjak 65'
Rijeka

Rijeka pogotkom Bezjaka svladala Lokomotivu i izborila polufinale Kupa

Denis Drljepan-Mihoci • utorak, 08.12.2015.
Rijeka pogotkom Bezjaka svladala Lokomotivu i izborila polufinale Kupa
Foto: FaH

U četvrtfinalu hrvatskog Kupa momčad Rijeke je u Kranjčevićevoj s 1:0 slavila protiv Lokomotive i tako se pridružila Hajduku i Slaven Belupu koji su već ranije osigurali plasman u polufinale...

Kao i prošle godine Rijeka je preko Lokomotive stigla do polufinala Kupa. U Kranjčevićevoj su Riječani s minimalnih 1:0 slavili za prolazak u iduću fazu natjecanja.

Rijeka je krenula bolje u susret te je na startu preko Marina Tomasova i Bezjaka stvorila nekoliko prilika, ali nije uspjela nadmudriti obrambeni blok domaćina.

Prvu veću priliku Lokomotiva je imala u 39. minuti. Tomislav Mrčela se je našao u velikoj prilici, ali nije htio biti sebičan te je pokušao proigrati Jakova Puljića, no to je pročitala obrana Rijeke.

Gosti su poveli u 65. minuti. Leonard Zuta ubacio je loptu s lijeve strane u šesnaesterac do Bezjaka koji iz blizine matira Olivera Zeleniku za važnu, na kraju i presudnu prednost gostujućeg sastava.

Do kraja susreta obje strane su imale opasnije prilike pred suparničkim vratima, ali rezultat se nije mijenjao te se je Rijeka pridružila Hajduku i Slaven Belupo u polufinalu hrvatskog kupa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!