Nogomet

James: "Bilo bi nam teže s Ganom"

Antonija Pavlić • subota, 26.06.2010.
James: "Bilo bi nam teže s Ganom"

Engleski vratar David James odbacio je tvrdnje da su se izabranici Fabija Capella sami izbacili sa Svjetskog prvenstva, budući da su drugim mjestom u skupini "izborili" tek osminu finala protiv - Njemačke. Gana bi bila lakši protivnik, ali engleska se "jedinica" s time ipak ne slaže.

"Gana bi nam bila teži protivnik jer mi se čine mnogo slobodniji u igri. No, bez obzira na ime suparnika, mi moramo proći proces identificiranja prednosti i slabosti. Igrat ćemo protiv Njemačke i svima na Otoku taj dan želimo učiniti posebnim", kazao je.

Rasplet tvrde i već sada neizvjesne utakmice većina vidi u raspucavanje s bijele točke, a engleski vratar ovoga će puta, za razliku od Eura 2004. i pogotka Zinedinea Zidanea s bijele točke, biti spreman.

"Prije dvije godine nije bilo snimaka Zidaneova izvođenja jedanaesterca, ali sada, zaslugama Youtubea i raznih skautskih baza podataka, možete analizirati gotovo svakog igrača. Imamo video praktički svih protivničkih dijelova igre i nadamo se da ćemo, ako dobro obavimo domaću zadaću, dobiti prigodu iskoristiti eventualne pogreške i slabosti."

Može li Engleska konačno prevladati "teror kaznenih udaraca"? "Siguran sam da izvođenje jedanaesteraca za ovu momčad neće biti problem. Bolji smo od Njemačke, u Berlinu smo ih nedavno pobijedili s 2:1, a mogli smo i uvjerljivije. Ne bojimo ih se."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.06.2010. u 11:39
    Ah, zaboravila sam - pozdravi mi Robinsona. Pusica - Maxi
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.06.2010. u 11:33
    James, puno pozdrava iz Zagreba šalje ti Tvoja krtica Maxi! Pusa.
    Obrisan korisnik
  • Vilenjak27.06.2010. u 00:48
    ti genijalac se rađe potrudi da nastaviš sa sa obranama Engleskih golmana,eto...želim ti ti najviše....kiksat ćeš
    Vilenjak
  • Mihalj27.06.2010. u 00:46
    sam se vi tješite, imate vi komplekse od švaba već odavno. u biti imate od svih jačih repki
    Mihalj
  • Obrisan korisnik26.06.2010. u 15:11
    to je ono što svi trebate pomisliti, da ste nenadjebivi, jer tada se redovito opečete po nosu, a to je ono što nama treba, malo melema na još uvijek svježu ranu i vaše "fair play" odigravanje s ukrajinom. dajte ih švabe podučite kako se dira lava dok spava. a ako nećete vi, maradona će.
    Obrisan korisnik