Vodeni sportovi

Kanuisti drže formu

Maja Giljanović • nedjelja, 20.06.2010.
Kanuisti drže formu

Nakon najboljeg nastupa na svjetskim prvenstvima u povijesti hrvatski divljevodaši nastavljaju postizati sjajne rezultate. Na Svjetskom kupu u Sloveniji na rijeci Soči kod Bovca Emil Milihram je osvojio prvo, Tomilsav Lepan drugo i Igor Gojić treće mjesto.

Hrvatski reprezentativci pod vodstvom Tomislava Crnkovića na prošlog tjedna održanom Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj su ostvarili nikad bolje rezultate hrvatskih divljevodaša.

Osvojili su pet medalja - Emil Milihram je svjetski prvak u klasičnoj utrci spusta i viceprvak u pojedinačnom sprintu, Tomislav Lepan je viceprvak u klasičnoj utrci, a ekipno su Milihram, Lepan i Igor Gojić srebrni i u spustu i u klasičnoj utrci - a odličnu su formu produljili i na Svjetski kup na Soči kod Bovca.

Milihram je u Sloveniji na prvoj postaji ovogodišnjeg Svjetskog kupa osvojio prvo mjesto u klasičnoj utrci, Lepan je utrku završio odmah iza, a obojica ispred Nijemca Webera. Gojić je u sprintu osvojio treće mjesto iza svjetskog prvaka Francuza Claudepierrea i Webera. Milihram je u sprintu bio peti, Lepan šesti, a Filip Benjak je zauzeo 13. mjesto.

Sljedeće natjecanje Svjetskog kupa je 26. i 27. u talijanskoj Piatedi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Vodeni sportoviOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!