Zimski sportovi

Hrvatska bez bodova

Martina Oštrić • ponedjeljak, 18.01.2010.
Hrvatska bez bodova
Foto: Martina Oštrić

Slovenski skakač s hrvatskom putovnicom ponovno skače. Na dva natjecanja u poljskom Szczyrku osvojio je 39. i 44. mjesto, a premda plasmanom nije došao do niti jednog boda, lijepo je vidjeti da se Urban uopće i natječe...

Hrvatski reprezentativac u skijaškim skokovima, Urban Zamernik nakon podužeg se vremena vratio na zaletište nekog natjecanja pod okriljem FIS-a. Ovoga vikenda sudjelovao je u fis cupu, natjecanjima treće lige skijaških skokova u poljskom Szczyrku.

U subotnjem je natjecanju skokom od 89 metara podijelio 39. mjesto s Čehom Hubertom Blahom, dok je nedjeljno natjecanje skokom od 86,5 metara završio na 44. mjestu.

Podsjetimo se, posljednje natjecanje na kojem je Zamernik nastupao bilo je Svjetsko juniorsko prvenstvo u Štrbskem Plesu prije gotovo godinu dana, u veljači 2009. godine gdje je osvojio 74. mjesto. Godinu prije zabilježio je također dva nastupa u Szczyrku gdje je osvojio 33. i 24. mjesto, što mu je najbolji plasman u karijeri, ujedno i jedini bodovi koje je osvojio.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!