Košarka

"Neću se odreći Tomasa"

Goran Markuš • četvrtak, 27.08.2009.
"Neću se odreći Tomasa"
Foto: Nikola Movrić

Iako je sad već prilično izvjesno da Marko Tomas neće biti u mogućnosti nastupiti na Eurobasketu izbornik hrvatske reprezentacije, Jasmin Repeša, još uvijek nije odustao od mladog Križevčanina...

Već u Bambergu naša reprezentacija odradila je fantastičan posao, a sjajnim nastupom u Ankari možda su na najbolji mogući način najavili dolazak na ovogodišnji EuroBasket. Iako se najavljivao povratak Zorana Planinića iskusni igrač CSKA zajedno sa Markom Tomasom susret je odgledao iza klupe.

Nakon još jedne utakmice šanse za povratak Tomasa tako su još više splasnule, no Jasmin Repeša još uvijek se nije spreman oprostiti od mladog reprezentativca: "Uistinu je šteta što se to dogodilo, no neću se odreći Tomasa dok postoji i najmanja šansa za njegov nastup". Ukoliko Tomas ipak neće biti spreman prilično je izvjesno da će njegovo mjesto popuniti sve bolji Mario Stojić.

Kao što smo i spomenuli reprezentacija je odradila fantastičan posao protiv domaćih Turaka, a posebne zasluge idu sjajan trojac Roko Leni Ukić - Marko Popović - Nikša Prkačin: "S ovakvim Prkačinom dobili smo dimenziju više, a kad se i vanjski igrači raspucaju možemo parirati bilo kojoj reprezentaciji."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!