Automoto

Massina karijera pod upitnikom

Vedran Attias • utorak, 28.07.2009.
Massina karijera pod upitnikom
Foto: HB-Press-Agency

Najbitnija vijest glasi: Felipe Massa se ne nalazi u situaciji opasnoj po život - to je najvažnije, no zato je pod upitnikom njegova vozačka karijera...

Brazilski vozač Felipe Massa uspješno se oporavlja od operacije kojoj je podvrgnut nakon teške nesreće na Hungaroringu u subotu. Podsjetimo, Massu je pogodio dio bolida Rubensa Barrichella u glavu te je od siline udarce vozač Ferrarija pao u nesvijest i produžio voziti ravno dok se nije zaletio u zaštitnu ogradu.

Kao i za život Masse, nema strahai niti za lijevo oko Brazilca koje je bilo u opasnosti nakon udarca. Nakon što je najgore ipak prošlo, navijače brine nastavak Massine karijere: "Ne znamo hoće li se ponovno natjecati jer je još prerano davati prognoze u vezi njegove budućnosti", poručio je doktor Robert Veres.

Predsjednik Ferrarija, Luca di Montezemolo jasno je poručio što je najbitnije u Massinu slučaju: "Za njegovu obitelj, trudnu suprugu i sve nas u Ferrariju jest najbitnije da njegov oporavak teče kako treba. Felipe je jako bitan član Ferrarije obitelji, a ne samo Ferrarijeve momčadi i svi smo uz njega."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

AutomotoFormula 1
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!