Automoto

"Slavim, ali mislim na Massu"

Borna Rupnik • nedjelja, 26.07.2009.
"Slavim, ali mislim na Massu"
Foto: EPA

Lewis Hamilton izdržao je deset utrka bez pobjede, a današnje slavlje na Hungaroringu bit će mu jedno od najdražih u karijeri jer je njime naznačio svoj povratak tamo gdje mu je i mjesto - među najbolje vozače Formule 1...

"Nevjerojatan je osjećaj vratiti se na prvo mjesto", rekao je presretni Lewis Hamilton po završteku Velike nagrade Mađarske. "Čini mi se kao da je prošlo puno vremena od moje posljednje pobjede. Ovo je jedna od mojih najboljih utrka. Nikada se nisam predavao, a što je još važnije, nije se predala ni moja momčad", odmah je podijelio zasluge aktualni svjetski prvak.

"Ponosan sam na sve dečke. Nismo očekivali pobjedu - nismo mislili da smo dovoljno brzi - ali bolid je bio fantastičan. Nastavati ćemo davati sve od sebe jer drukčije ne znamo", nastavio je Hamilton u pobjedničkim tonovima.

Pogled u budućnost odmah izgleda ljepše, kaže britanski vozač: "Sada želimo redovito pobjeđivati".

Naravno, nije propustio spomenuti Felipea Massu. "Moje su misli s njime. Premda slavimo pobjedu, ne smijemo zaboraviti da Massa leži u bolničkom krevetu. Mislim da govorim u ime svih kada kažem da smo svi uz njega i da mu želimo brzi oporavak".

S Hamiltonom se složio i momčadski kolega Heikki Kovalainen: "Sve su naše misli s Felipeom. Želimo mu sve najbolje i brzi povratak u Formulu 1".

Finski je vozač upotpunio sjajan McLarenov dan. "Ovo je velika utrka za cijelu momčad, ali posebno za Lewisa. Nadam se da će uskoro doći i moj red. Ovaj rezultat pokazuje koliko smo se popravili u nekoliko proteklih mjeseci, a za njega je zaslužan svaki pojedini zaposlenik", zaključio je Kovalainen.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!