Košarka

Suton se definitivno odlučio za Hrvatsku?

Branimir Korać • subota, 27.06.2009.
Suton se definitivno odlučio za Hrvatsku?
Foto: Nikola Movrić

Novi igrač Utah Jazza Goran Suton odbio je poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine kazavši kako je to odluka kompletne obitelji što daje naznaku kako se Suton odlučio za hrvatsku reprezentaciju...

Odličnim igrama u dresu NCAA momčadi Michigan State, Goran Suton izazvao je interes izbornika hrvatske, ali i bosanskohercegovačke reprezentacije. Kako se ranije Suton nije izjašnjavao u dresu koje reprezentacije bi nastupao, pozivnicu za pojavljivanje na pripremama ovog ljeta poslali su mu i Jasmin Repeša i Mensur Bajramović.

Prema pisanju medija iz BiH, Suton je preko brata poručio izborniku Bajramoviću kako nema namjeru nastupati za BiH te kako je to zajednička odluka cijele njegove obitelji čime dolazimo do zaključka kako je Suton ipak izabrao pozivnicu Jasmina Repeše.

Vezane vijesti

Nakon što je Bajramović dobio negativan odgovor, izostavio je Sutona s popisa 15 reprezentativaca koji se trebaju pojaviti na pripremama za kvalifikacije za nastup na Eurobasketu u Poljskoj.

Suton je inače sudjelovao u četvrtak navečer na NBA draftu te je izabran od strane Utah Jazza, momčadi za koju je igrao već jedan naš bivši reprezentativac Gordan Giriček.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!