Košarka

Orlando izgubio važnog igrača?

Vid Horvat • petak, 26.06.2009.
Orlando izgubio važnog igrača?
Foto: EPA

Samo dan nakon potpisa Vincea Cartera, Orlando Magic vjerojatno će ostati bez vrlo važnog igrača i startera u pohodu na ovogodišnje NBA finale. Prvaci Istočne konferencije po svemu sudeći ostaju bez Hidayeta Turkoglua...

Čini se kako je karijera turskog reprezentativca u Orlando Magicu gotova. Njegov agent je ranije ovaj tjedan poslao klubu poruku da će Turkoglu uskoro postati slobodan igrač. Lon Babby, menadžer turskog igrača, izjavio je kako je Orlando napravio inicijalnu ponudu za njegovog klijenta, koja očito nije zadovoljila obje strane.

Vezane vijesti

Da stvar bude još gora, odluka oko dovođenja Vincea Cartera značila je za Turkoglua samo jedno - signal za okretanje u drugom smjeru. Nakon što je pomogao klubu da se plasira u NBA finale, turski reprezentativac ostao je bez daljnje suradnje s momčadi koja je napravila veliki pomak u prošloj sezoni.

Turkoglu je imao prosjek od 16,8 poena, 5,3 skoka i 4,9 asistencije po utakmici, a u regularnom dijelu je odigrao 77 susreta te je bio nositelj Orlanda u doigravanju. Generalni menadžer kluba Otis Smith opisao je ponudu za startera Magica kao "skakanje u nepoznato", a prvu vijest o svemu prenio je Orlando Sentinel.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAVideo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!