Ostali sportovi

"Nisam strašno razočarana"

HINA • subota, 23.08.2008.
"Nisam strašno razočarana"
Foto: EPA

"Nisam tako strašno razočarana jer mislim da nisam podbacila, skočila sam svoju standardnu visinu i uzela srebro", rekla je Blanka Vlašić nakon osvojenog srebra uvis na Olimpijskim igrama u Pekingu...

Blanka je sa velikim zakašnjenjem izašla pred hrvatske novinare jer su je putem doslovce hvatale ama baš sve televizijske ekipe koje prate atletiku. Kada je napokon došla, uspjela se i našaliti kazavši - Sad znam da se neću udavati do Olimpijskih igara u Londonu.

"Pa ne mogu reći da sam razočarana, dostojanstveno sam uzela srebro i mislim da sa preskočenih 2.05 to svakako nije podbačaj. Znala sam da je Belgijanka opasna na velikim natjecanjima, to sam čak i rekla svom treneru Bojanu Marinoviću, iako me on upozoravao da su favoritkinje ruske skakačice. Priznajem da mi je sigurno malo žao upravo tamo zbog onog prvog skoka na 2.05 metara. Olimpijske igre nisu natjecanje poput svih drugih mitinga, ovdje skaču najbolje sa posebnim motivom i skaču sve jako, jako dugo. Utjeha mi je što se ove sezone evo pobjeđivala na svim mitinzima, mala smo zemlja i mislim da se ovo srebro mora proslaviti. Ja sigurno neću jer moram već u petak biti u Zürichu", kazala je Blanka Vlašić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!