Ostali sportovi

Bogut i dalje upitan

Branimir Korać • četvrtak, 07.08.2008.
Bogut i dalje upitan

Situacija oko nastupa Andrewa Boguta u susretu s Hrvatskom u prvom kolu muškog turnira još uvijek je neizvjesna. U taboru Australije nadaju se nastupu, ali se i hrabre kako mogu i bez svog najboljeg igrača...

Australski izbornik Brian Goorjian vjeruje kako će Australija biti opasna bez obzira na nastup Boguta. "S Andrewom smo odigrali malo utakmica, no svima je jasno kako je riječ o izuzetno kvalitetnom igraču. Ako ne bude mogao nastupiti, nećemo se predavati, vjerujemo kako Nielsen i Andersen mogu odraditi kvalitetan posao, uostalom to su pokazali i u susretu s Amerikancima".

Naravno, Australci su daleko jači s Bogutom nego bez njega i riječi Goorjiana mogu biti mala naznaka kako Bogut ipak neće biti spreman za nastup. Situacija oko centra Milwaukee Bucksa prati se iz minute u minutu i svakako će po nas biti dobra vijest ukoliko ne bude spreman za nastup.

Za sve je kriva utakmica s Angolom na Diamond Ballu na kojoj je Bogut ozlijedio nožni zglob. Pokušao je igrati protiv Argentine, nastupio u prvom poluvremenu, no na žalost po njega i po Australce, to je samo pomoglo da se situacija s ozljedom pogorša. Od tog susreta s Argentinom Bogut je propustio sve treninge.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!