Nogomet

Joselu: 'Prije dvije godine bio sam navijač na finalu Lige prvaka, sada ću ga doživjeti iz prve ruke'

Branimir Korać • četvrtak, 09.05.2024.
Joselu: 'Prije dvije godine bio sam navijač na finalu Lige prvaka, sada ću ga doživjeti iz prve ruke'
Foto: EPA

Jedan od Realovih junaka u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka bio je dvostruki strijelac Joselu. Joselu je ušao u igru u završnici i spasio Madriđane svojim golovima...

U završnici susreta Carlo Ancelotti više nije imao što čekati, morao je pokušati izvući se iz minusa, Madriđani su gubili s 1:0 i posegnuo je za Joseluom. Napadač s klupe svojim golovima odveo je Real u finale.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Junak? Smatram se jednim od mnogih, cijela momčad imala je nevjerojatnu sezonu u svakom smislu. Zaslužili smo ovo, došli smo do finala nakon što smo prošli i kroz teške trenutke. Zadovoljan sam svojim doprinosom, posebno u ovom susretu. Prije dvije godine imao sam priliku navijati za Real u finalu, a sada ću ga doživjeti iz prve ruke."

Nakon prvog gola Madriđani se nisu zadovoljili u tom trenutku izborenim produžetkom, tražili su pobjedu.

"To je Madrid, kada dođeš do poravnanja, ljudi traže da uzmeš loptu, odneseš je na centar i kreneš po pobjedu. Znali smo da ćemo dobiti priliku za drugi gol jer su nas navijači nosili, kreirali smo prilike. To je mentalitet Real Madrida."

Joseu je jako zadovoljan načinom na koji je pomogao ove sezone.

"Ovdje sam došao kako bih pružio doprinos. Trener je znao koliko mogu pomoći kada sam dolazio, znao sam i ja. Jako sam sretan što smo na kraju osvojili titulu prvaka Španjolske i došli do finala Lige prvaka."

FOTO: EPA/Siu Wu

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!