Vodeni sportovi

Sjajni Jadran iako oslabljen upisao veliku pobjedu protiv Novog Beograda

Mihaela Bradovski • petak, 29.03.2024.
Sjajni Jadran iako oslabljen upisao veliku pobjedu protiv Novog Beograda
Foto: Milan Šabić/HINA

Na turniru u Beogradu koji se igra za plasman od prvog do petog mjesta u regionalnoj ligi, splitski Jadran slavio je protiv Novog Beograda..

Vaterpolisti Jadrana upisali su jednu od najvećih pobjeda ove sezone. U sjajnoj utakmici slavili su protiv Novog Beograda u gostima, protiv momčadi koja ima ogroman budžet i sjajan roster.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nedavno je Novi Beograd u Ligi prvaka bio bolji s 15:11, ali Jadran je sada uzvratio iako je bio oslabljen neigranje Bukića, Čaglja, Anića i Radovića.

Prva dionica bila je izjednačena i bez ikakvih odvajanja na bilo kojoj strani. Međutim ulazak u drugu četvrtinu donio je seriju Beograđana 4:0 i činilo se da Jadran tone u poraz.

No nisu tako mislili i Mareljini igrači, srećom. Početak treće dionice pripao je njima u potpunosti, napravili su sada oni još veću seriju 5:0 te su poveli s 11:10.

Novi Beograd još jednom se vratio u plus na početku posljednjih osam minuta, ali tu je stao. U posljednjih minutu i pol Jadran je napravio 3:0 i otišao do pobjede 14:12.

Predvodili su ga Loren Fatović s pet golova te Duje Pejković s tri. Kod Novog Beograda Alvaro Granados zabio je pet golova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!