Ostali sportovi

Vlašić: "Tokio dolazi u obzir ako sam zdrava i ako ću uživati u natjecanju"

Petar Jenjić • petak, 10.05.2019.
Vlašić: "Tokio dolazi u obzir ako sam zdrava i ako ću uživati u natjecanju"
Foto: FaH

Blanka Vlašić odgovorila je na pitanje hoće li nastupiti na Olimpijskim igrama u Tokiju. Istaknula je kako će joj to vjerojatno biti posljednji sportski cilj, ali da će nastupiti samo ako bude zdrava...

U Splitu se od 14. do 19. svibnja održava Svjetsko školsko atletsko prvenstvo, a promotorice natjecanja su Sara Kolak i Blanka Vlašić. Upravo je najbolja hrvatska skakačica u vis odgovorila i na pitanje hoće li se vratiti nastupima nakon ozljede.

"Olimpijske igre u Tokiju su vjerojatno moj zadnji sportski cilj, ali hoću li biti tamo, to ne znam. I mene to pitanje ubija, ali vjerujem u proces povratka. Moram poštovati svoje tijelo, poštujem signale koje mi šalje, dovoljno sam ga maltretirala, a znam da je sve što radim uz bol zapravo korak unatrag. Tokio dolazi u obzir ako budem zdrava i ako ću uživati u natjecanju. Nema smisla da idem i da se samo mučim", kazala je Vlašić, prenosi Hrvatski radio.

Podsjetimo, tijekom karijere, između ostalog, osvojila je dva naslova svjetske prvakinje te srebro i broncu na Olimpijskim igrama u Pekingu, odnosno Rio de Janeiru.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!