Nogomet

Kane: "Nismo bili na razini iz kvalifikacija, puno toga smo trebali napraviti bolje"

Branimir Korać • četvrtak, 25.06.2015.
Kane: "Nismo bili na razini iz kvalifikacija, puno toga smo trebali napraviti bolje"
Foto: EPA

Engleska nogometna reprezentacija do 21 godine nije uspjela proći skupinu na Europskom prvenstvu, a konačnu presudu potpisala je Italija koja ju je svladala s 3:1...

U kvalifikacijama za Europsko prvenstvo Engleska je izgledala dobro, bilježila je pobjede, međutim to se nije nastavilo i na Europskom prvenstvu. U konačnici je završila na dnu skupine sa samo tri boda iz susreta protiv Švedske.

Jedan od razloga slabog rezultata je izostanak Saida Berahina, međutim Engleska je još uvijek imala dovoljno dobru momčad, a u vrhu napada Harryja Kanea. Kane je turnir završio bez postignutog pogotka i lošija forma njega i dijela drugih igrača ipak je bila ključna.

"Nismo se ponašali i igrali momčadski. Protiv Italije smo dobro krenuli, ali onda smo imali dvije vrlo loše minute i to nas je skupo stajalo. Postoje neke sitne stvari koje smo tijekom turnira trebali bolje raditi i mislim da nismo bili na vrhuncu forme i u izdanjima kao u kvalifikacijama", smatra Kane.

"Na ovakvom natjecanju morate biti vrlo dobri, a mi to nismo bili. Stvari se ne mogu promijeniti preko noći, moramo dobro proanalizirati nastupe i vidjeti što je krenulo krivim smjerom."

Kane je tijekom turnira imao prilika, no gol ga nije htio.

"Razočaran sam što sam ostao bez pogotka jer smo stvarali prilike i bilo je mogućnosti za to. Trebali smo biti odlučniji u završnici i sve bi bilo drugačije."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!