Nogomet

Benko stigao do svojeg prvog pogotka u dresu Daliana u remiju kod Henana

Branimir Korać • subota, 22.03.2014.
Benko stigao do svojeg prvog pogotka u dresu Daliana u remiju kod Henana

Nogometaši Dalian Aerbina i dalje su u potrazi za prvom ovosezonskom pobjedom. S gostovanja kod Henana odnose remi, a svoj prvi pogodak u dresu kineske momčadi postigao je Leon Benko...

Kinezi ovog vikenda imaju na rasporedu susrete trećeg kola, a u subotnjem terminu svoju susret odradio je Dalian Aerbin, sastav čiji dres nosi hrvatski reprezentativac Leon Benko.

Dalian je gostovao kod Henana i na kraju je mogao biti itekako zadovoljan remijem 2:2. Henan je vodio s 2:0 u prvih sat vremena igre, no gosti su uspjeli nadoknaditi zaostatak.

Dalian je primao pogotke u najnezgodnije vrijeme, u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena kada je zabio Jamajčanin Johnson te na samom početku drugog dijela kada je pak precizan bio Huang Xiyang.

Srećom po Dalian Benko je na točno sat vremena igre smanjio na 2:1 da bi pet minuta kasnije Meneghel potpuno vratio goste u igru i poravnao na 2:2.

Do kraja susreta promjena nije bilo, obje momčadi su se zadovoljile s po bodom te iz tri odigrana kola imaju po dva boda. Benko je odradio svih 90 minuta za goste.

Kineska Superliga, treće kolo:
Henan - Dalian 2:2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.03.2014. u 18:24
    vjerojatno ima i kakav bonus za golove .. samo trpaj beko dobro će ti doći
    Obrisan korisnik