Nogomet

Robben: "Nije slučajnost to što se dva njemačka kluba nalaze u finalu Lige prvaka"

Ivan Dominik • petak, 24.05.2013.
Robben: "Nije slučajnost to što se dva njemačka kluba nalaze u finalu Lige prvaka"
Foto: Kristijan Komarica

Nizozemski reprezentativac i velika zvijezda minhenskog Bayerna, Arjen Robben, pohvalio je njemački nogomet u cjelini, Bundesligu, te izjavio kako se dva njemačka kluba ne nalaze slučajno u finalu Lige prvaka...

Ususret susretu dvaju giganata njemačkog nogometa u finalu Lige prvaka, Borussije Dortmund i minhenskog Bayerna, Nizozemac Arjen Robben, prokomentirao je razloge toga te nahvalio Bundesligu kao i čitavi njemački nogomet.

"Generalno gledano, smatram da se Bundesliga razvila vrlo dobro te da sve momčadi koje igraju u njoj u Europi ostvaruju odlične igre i zapažene rezultate", započeo je Nizozemac pa dodao: "Nije slučajnost to što se dva njemačka kluba nalaze u finalu Lige prvaka", zaključio je.

Robben se osvrnuo na dva poraza u finalima Lige prvaka, koja je i sam proživio s Bayernom. Godine 2010. izgubili su Bavarci od Intera, a lani ih je na domaćem terenu nadjačao Chelsea nakon penala. Zbog svega toga, Bayern na predstojeće finale gleda kao na krucijalnu utakmicu sezone, pogotovo zato što je suvereno osvojio Bundesligu, s 25 bodova više od Borussije koju je pritom i pobjeđivao.

"Ovo je krunidbeni trenutak za nas. Ako pobijedimo u finalu Ligu prvaka i osvojimo titulu, imat ćemo definitivno savršenu sezonu", rekla je zvijezda Bayerna i nastavila: "Sve može biti drugačije iduće sezone ili za dvije godine i stoga mi moramo iskoristiti ovu priliku i ovaj trenutak te pobijediti baš u ovom finalu", naglasio je Robben.

"To je sve za što smo radili cijele ove sezone. Potpuno smo koncentrirani na finale i ništa nas neće ni ne može zaustaviti", samouvjereno je završilo ponajbolje krilo Bavaraca.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.05.2013. u 10:41
    kralju zabij gol i u finalu ;)
    Obrisan korisnik