Nogomet

U Mönchengladbachu vjeruju u čudo

Mišo Gulić • utorak, 28.08.2012.
U Mönchengladbachu vjeruju u čudo
Foto: Kristijan Komarica

Iako su šanse Borussije Möenchengladbach za prolazak u grupnu fazu Lige prvaka nakon domaćeg poraza od kijevskog Dynama svedene na minimum, vjera u čudo nije napustila njemačke nogometaše.

Veznjak najugodnijeg iznenađenja prošlogodišnjeg izdanja Bundeslige, Tony Jantschke, u najavi susreta je i dalje izrazio uvjerenje da Möenchengladbach može do pobjede u Kijevu.

"Naravno da vjerujemo u prolazak, jer to je razlog zbog kojeg i igramo nogomet. Svaki susret može biti sličan prethodnom, svjesni smo toga, ali nećemo se predati. Znamo da je Dynamo jak, ali dat ćemo sve od sebe i možda nam upali", optimističan je bio Jantschke.

U prvom susretu njemački predstavnik je poveo već u 13. minuti preko Ringa, no tada su stvari krenule po zlu pa je Myhalyk u 28. minuti poravnao na 1:1, a prednost kijevskom sastavu donijeli su Jarmolenko i Luuk de Jong.

"U prvoj utakmici smo odigrali odličnih 25. minuta, mislim da smo iznenadili naše protivnike, ali sada će se i oni znati bolje pripremiti. Sve karte ćemo baciti u napad i nadati se da nećemo primiti rani gol", dodao je.

Ukoliko bi nekim čudom Nijemci uspjeli preokrenuti ukupan rezultat u svoju korist, bio bi im to prvi nastup u elitnom europskom natjecanju nakon 1978. godine kada su stigli do polufinala.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • nido29.08.2012. u 02:37
    Borussia moze i proci, kvalitetniji su puno od Dynama a jedino sto nemaju Euro iskustva...
    nido
  • Obrisan korisnik29.08.2012. u 01:14
    borussia može dobiti, ali ne i proći
    Obrisan korisnik