Ostali sportovi

Bez finala ostao i gimnastičar Filip Ude

Mišo Gulić • subota, 28.07.2012.
Bez finala ostao i gimnastičar Filip Ude
Foto: Ivana Strahija

Igre definitivno nisu počele na najbolji način po hrvatske sportaše. Nakon streljačice Snježane Pejčić, bez borbe za medalje ostao je još je jedan potencijalni hrvatski kandidat za postolje, gimnastičar Filip Ude.

Gimnastičar Filip Ude se nije uspio kvalificirati u finalnu borbu za odličja, a za sve je "kriv" pad s konja s hvataljkama, zbog čega je dobio ocjenu 13.933, nedovoljno za finale.

Prije četiri godine u Pekingu hrvatski gimnastičar je iznenađujuće osvojio srebrno odličje, međutim, sada je postalo jasno da ga neće imati priliku braniti u Londonu.

Neulazak u finale je ipak podbačaj za inače jednog od najboljih svjetskih vježbača u disciplini konj s hvataljkama, no i to je dio sporta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • renimus28.07.2012. u 20:50
    steta
    renimus
  • M-G28.07.2012. u 19:15
    Ude je osvajač olimpijske medalje i to mu nitko ne može uzeti...Seligman nije bolji...samo je razlika u tome što je Filip imao zeznutu operaciju ramena nakon prošlih olimpijskih i oporavak je trajao jako dugo. samo rame ga je dosta dugo zezalo i bolilo...pa je zbog toga i Seligman... [više na forumu]
    M-G
  • Obrisan korisnik28.07.2012. u 17:45
      Nek filip digne samo glavu gore, bit će još puno takmićenja.To je sport gdje je tanka crta između uspjeha i neuspjeha i to tako treba prihvatiti.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.07.2012. u 17:21
    ah, jadni li smo kada se veselimo neuspjehu naših igrača. Ne vjerujem da nije došao pripremljen - i psihički i fizički. No, jedna sitnica, koja ti tokom vježbe prođe kroz glavu može čuda napraviti - i pozitivnog i negativnog. Osudjivati ga je, u najmanju ruku, smiješno. Koliko... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Hektor33328.07.2012. u 16:31
    uvijek kada vidim da vlacng piše neke komentare znam da je dolje minus
    Hektor333