Nogomet

Rukavina: "Bacit ćemo se na glavu"

Borna Rupnik • subota, 28.08.2010.
Rukavina: "Bacit ćemo se na glavu"
Foto: Kristijan Komarica

Ante Rukavina bit će jedna od udarnih igala Vahida Halilhodića u novom izdanju Dinamove jeseni u Europskoj ligi. Nakon ždrijeba modri je napadač - oprezni optimist...

Zagrebački Dinamo u svoju je skupinu Europske lige ove sezone dobio španjolski Villarreal, belgijski Club Brugge i grčki PAOK. Da je Žuta podmornica ispred svih ostalih slaže se i jedna od posljednjih prinova u maksimirskoj svlačionici, Ante Rukavina.

"Igrao sam protiv njih, oni su definitivno favorit naše skupine, koja je teška", kaže bivši igrač Šibenika, Hajduka i Panathinaikosa za službene klupske stranice.

Vezane vijesti

"Poznam i belgijski mentalitet, igrao sam protiv Standarda, dok je PAOK stvarno posebna ekipa. Zbog navijača je kod njih u gostima pakleno, stadion je pun i ne prestaju navijati. Tamo nam neće biti lako, publika stvara veliki pritisak", nastavio je Ante Rukavina svoj komentar.

No, Dinamo ima svoju priliku za osvajanje jedno od prva dva mjesta i toliko željeno prezimljavanje: "Uvijek sam optimist i znam da ćemo se bacati na glavu za dobar rezultat".

"Ipak, ne volim stvaranje euforije. Moramo biti svjesni visoke kvalitete momčadi s kojima ćemo igrati. Bit će dobra borba", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.08.2010. u 18:26
    Ma prolaze, ziher. Opet ja.... to sam rekao i za Sheriff, pa su dobili gol iz jedinog valjda udarca u okvir vrata i pritom fulali 15 penala... Ma prolaze, al nije ziher.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.08.2010. u 16:59
    Daj ga još zažvali
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.08.2010. u 12:51
    Ante ti si legenda! Znam da ćeš zauvijek najviše pamtit Šibenik,pa i Hajduk iako nisi u njemu blistao... Ali znat ćeš da si u Dinamu napravio najveći uspon u svojoj karijeri i dok jednog dana budeš igrao nadam se za veliki euroklub,pamtit ćeš cijeli život Dinamo!
    Obrisan korisnik