Tenis

Mrdeža u polufinalu parova

Maja Giljanović • petak, 11.06.2010.
Mrdeža u polufinalu parova

Tereza Mrdeža i Reka Jani set nisu izgubile ni u četvrtfinalu 25.000 $ vrijednog Challengera u Budimpešti, Puljanka i Mađarica su izbacile četvrte nositeljice Talijanke Evelyn i Juliju Mayr. Silvia Njirić i Stephanie Vogt su posustale u četvrtfinalu, a Ana Vrljić je izgubila u osmini finala singla od pete nositeljice Mathilde Johansson.

Tereza Mrdeža i Reka Jani odigrale su gotovo savršen meč protiv Evelyn i Julije Mayr, Puljanka i Mađarica su nakon 6:3, 6:4 u prvom kolu protiv Rottmann i Szavay u četvrtfinalu izbacile i četvrte nositeljice, a i sestre Mayr su poklekle u dva seta (4:6, 4:6).

U polufinalu Mrdežu i Jani čekaju Ana Livadaru i Florencia Molinero, Njemica i Argentinka su priredile senzaciju i u četvrtfinalu se poigrale s prvim nositeljicama Audrey Bergot i Mathilde Johansson (6:4, 6:2). Prilika je ovo Mrdeži za uzvrat Molinero je 19-godišnjakinju je u prvom kolu pojedinačnog turnira pobijedila upravo Argentinka (7:5, 6:3).

Silvia Njirić i Stephanie Vogt su poklekle u četvrtfinalu protiv Austrijanki Melanie Klaffner i Tamire Paszek (4:6, 3:6), a izgubila je i Ana Vrljić u osmini finala singla. 25-godišnja Zagrepčanka (290.) je osvojila prvi set (7:6), ali peta nositeljica Johansson (245.) je pronašla protuigru i preokrenula na 7:5, 6:3.

Budimpešta, osmina finala:
VRLJIĆ (Hrvatska) - Johansson (Francuska, 5) 7:6(8), 5:7, 3:6

Četvrtfinale parova:
MRDEŽA/Jani (Hrvatska/Mađarska) - E. Mayr/J. Mayr (Italija, 4) 6:4, 6:4, NJIRIĆ/Vogt (Hrvatska/Lihtenštajn) - Klaffner/Paszek /Austrija) 4:6, 3:6

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisWTA Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!