Košarka

Neven Spahija na pragu Fenerbahčea

Borna Rupnik • četvrtak, 10.06.2010.
Neven Spahija na pragu Fenerbahčea
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski trener Neven Spahija prošli je mjesec napustio španjolsku Valenciju, a turski mediji pišu da će opet razgovarati u preuzimanju Fenerbahčea...

Prema pisanju turskog tiska, Neven Spahija krenuo je put Turske kako bi konačno dogovorio uvjete preuzimanja Fenerbahčea, na čijoj klupi više neće biti Bogdana Tanjevića.

Spahija je posljednje dvije godine proveo u španjolskoj Valenciji, s kojom je krajem ove sezone ponio titulu pobjednika Eurokupa. Na toj ga je dužnosti naslijedio Manuel Hussein.

Pretpostavlja se bi dogovor mogao biti postignut već do kraja ovog tjedna, a Spahija pri odlasku iz Valencije nije skrivao svoje motive: "U pitanju su ambicije - imam ponude klubova s jakim budžetima".

Turci pišu da je raniji, prvi krug pregovora Fenerbahčea i Spahije bio završio neuspješno, no ovoga bi puta sve trebalo biti okončano na obostrano zadovoljstvo. Uputi li se Spahija uistinu u Istanbul, susrest će se hrvatskim reprezentativcem Rokom Ukićem, koji boje Fenerbahčea brani od povratka iz NBA lige u Europu.

Gordan Giriček u potrazi je za novim poslodavcem.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!