Ostali sportovi

Treviso odradio posao u Monzi

Matej Milanović • ponedjeljak, 12.04.2010.
Treviso odradio posao u Monzi

Završeno je četvrtfinale talijanskog doigravanja u odbojci. Treviso je u Monzi slavio u tri seta i tako dobio seriju u četiri utakmice...

Treviso je prvi dvoboj u seriji koji je odigran u Monzi glatko izgubio. Zbog toga se i od četvrte utakmice u seriji očekivalo puno, no domaći nisu uspjeli još jednom iznenaditi Treviso. Monza je krenula dobro u susret, no između dva tehnička odmora su gosti napravili seriju 10:4 i poveli s četiri poena. Do kraja seta Treviso je kontrolirao rezultat i s 25:20 uzeo prvu dionicu.

U drugom setu je Treviso krenuo bolje, no Monza je uspjela do drugog tehničkog odmora povesti 16:15. Ipak, uslijedila je reakcija Trevisa koji je došao do 21:17 u usmjerio dionicu. Do kraja seta se domaći više nisu vratili te su izgubili s 25:21.

U trećoj dionici gosti su dominantno krenuli s 8:3 i do drugog tehničkog odmora su povećali na +8. Monza je u završnici uspjela tek smanjiti rezultat, ali je ipak izgubila s 25:21 i time izgubila dvoboj u tri seta. Treviso je tako riješio seriju s 3:1 i u polufinalu će igrati protiv Cunea.

Do pobjede u četvrtom susretu je goste vodio Alessandro Fei s 14 poena, a igrač utakmice bio je tehničar Trevisa Ricardo Garcia.

Serie A1, doigravanje, četvrtfinale, četvrta utakmica:
Monza - Treviso 0:3 (20:25, 21:25, 21:25) [1:3 u seriji]

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

OdbojkaOstali sportovi
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!