Zimski sportovi

Hokejaški školarci na ledu s "velikima"

Sportnet • utorak, 23.02.2010.
Hokejaški školarci na ledu s "velikima"
Foto: Davor Sajko

Polaznici škola hokeja Mladosti, Zagreba i Medveščaka večeras će izaći na led s igračima momčadi 1 zagrebačkog Medveščaka.

Ledena euforija koju su zagrebački Medvjedi izazvali u proteklih nekoliko mjeseci dovela je do iznimnog interesa djece za hokej. Škole hokeja pretrpane su klincima koji se žele iskazati na ledu i eventualno jednoga dana postati jedan od ledenih oklopnika, a liste čekanja još su veće.

KHL MEDVEŠČAK i liga EBEL stoga su odlučili tim budućim ledenim herojima pružiti podršku i nagraditi ih za njihov trud i sportsko zalaganje. Tako će na kraju večerašnje utakmice na led zajedno sa momčadi 1 zagrebačkih Medvjeda izaći i klizati nekoliko krugova i polaznici škole hokeja zagrebačkih klubova Mladost, Zagreb i Medveščak, njih 50-ak.

Vezane vijesti

"Naš cilj od samog početka je vraćanje stare slave hokeju i popularizacija ovoga sporta koji je gotovo nestao u onom svom najboljem obliku! Klinci koji su ove sezone poludjeli za hokejom dali su nam nadu kako ćemo jednoga dana doista imati vrhunske domaće igrače koji će igrati u Hrvatskoj ali i u svijetu. Želimo svim tim klincima ali i njihovim trenerima dati na neki način simboličan 'vjetar u leda' za njihov trud i sportska nastojanja te smo ih večeras pozvali da izađu na kraju utakmice na led i kližu zajedno s našim dečkima!", najavio je kratko Damir Gojanović svojevrsno sportsko iznenađenje planirano za kraj večerašnje utakmice.

Večeras se u Domu sportova od 19:15 sati igra druga utakmica, inače prva domaća, doigravanja lige EBEL u kojoj se za ulazak u polufinale lige bore KHL MEDVEŠČAK i GRAZ 99ers.

EBEL, međurunda

1LIWEST BW Linz (+4)1032:29+316
2Medveščak (+3)1031:29+214
3Alba Volán 1037:26+1114
4Red Bull Salzburg (+2)1032:42-1011
5KAC (+1)1026:28-29
6Telemach Olimpija 1035:39-49

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!