Zimski sportovi

Nema više ulaznica za Šalata Winter Classic

Sportnet • srijeda, 13.01.2010.
Nema više ulaznica za Šalata Winter Classic
Foto: Davor Sajko

Danas točno u podne tisuće su građana stajale u redovima kako bi osigurali svoju kartu za dvodnevni hokejski spektakl Šalata Winter Classic 2010. powered by Citroen koje su rasprodane u samo 60 minuta!

Danas je i službeno potvrđeno! Šalata Winter Classic 2010. powered by Citroen sportski je događaj sezone u Zagrebu. Tisuće ljudi stajale su na hladnoći točno u podne u redovima ispred prodajnih mjesta EVENTIM-a kako bi osigurali svoju kartu za ovaj dvodnevni hokejski spektakl koji će Zagrepčane vratiti u neka davna vremena kada su klizalište Šalata i grad Zagreb živjeli hokej. Zagrebačke ulice, ali i otežana Internet prodaja ulaznica zbog prevelikog interesa, danas su bez sumnje po izjavama organizatora i distributera ulaznica podsjećale na euforiju koju smo imali prilike vidjeti ovog proljeća kada su u prodaji bile ulaznice za veliki koncert grupe U2 na zagrebačkom Maksimiru!

"Iznimno nam je drago da su hokejske utakmice na Šalati rasprodane u samo sat vremena! Iako smo očekivali veliki interes, ovo nas je uistinu pozitivno iznenadilo! Istovremeno nam je žao onih koji na žalost nisu uspjeli kupiti svoju ulaznicu iako su čekali u redovima", izjavio je predsjednik KHL Medveščak Damir Gojanović. "Zagrepčani i njihovi gosti još su jednom pokazali kako se hokej definitivno vratio u naš grad. Upravo sa službama osiguranja, organizacijskim timom i vodstvom Šalate pokušavamo pronaći način da organiziramo prodaju još jednom manjeg broja ulaznica za publiku, jer publika je naš šesti igrač i želimo pomoći koliko možemo! Zahvaljujemo svima koji su kupnjom ulaznice pomogli održavanju ovog hokejskog spektakla te ujedno i rad kluba!"

Zagrebački Medvjedi u sklopu ovog sportskog događaja na klizalištu Šalata dočekat će protivničke momčadi lige EBEL – momčad VSV Villach (petak 29. siječnja, 19:15) i momčad Vienna Capitalsa (nedjelja 31.siječnja, 18:00)! Uz hokejske utakmice vodstvo kluba organizirat će i niz dodatnih zabavnih sadržaja na Šalati u vremenu prije i nakon utakmica, a u suradnji s klupskim partnerom – tvrtkom Citroen, jedan od posjetitelja koji je kupio ulaznicu za jednu od dvije utakmice na Šalati osvojit će i vrlo vrijednu nagradu – automobil Citroen C3!

Ovaj događaj dobiva dodatno na značenju ukoliko se prisjetimo kako je upravo gradsko klizalište Šalata na zagrebačkom Medveščaku prvi dom hokejša KHL Medveščak Zagreb, koje je u razdoblju od 1965. do 1972. godine prošlog stoljeća bilo nezaobilazno sportsko svetište Zagrepčana i njihovih gostiju.

EBEL, međurunda

1LIWEST BW Linz (+4)1032:29+316
2Medveščak (+3)1031:29+214
3Alba Volán 1037:26+1114
4Red Bull Salzburg (+2)1032:42-1011
5KAC (+1)1026:28-29
6Telemach Olimpija 1035:39-49

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • kee15.01.2010. u 13:56
    Medvjedi su dokaz kako su prazne tribine odraz neuspjeha i nekvalitete naših ostalih sportova, a osobito onih gdje razmažene zvjezdice igraju za, nama običnim smrtnicima, nerazumljive cifre. Evo našim dragim tekstopiscima zanimljivog matreijala: usporedite primanja hokejaša i nogometaša
    kee
  • sraka14.01.2010. u 09:40
    Onda si jedan od rijetkih sretnika jer su neki obilazili grad doslovno i nigdje ih nisu mogli kupiti, a još uvijek nije bilo 14h.
    sraka
  • Obrisan korisnik13.01.2010. u 16:14
    ja sam došo oko 2 i još je bilo karata?
    Obrisan korisnik