Nogomet

Beckham se vraća u Milan

Vedran Attias • petak, 09.10.2009.
Beckham se vraća u Milan
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Bivša zvijezda Manchester Uniteda i Real Madrida na trenutnom radu u Americi, David Beckham, odradit će drugi dio sezone u Milanu kako bi bio spreman za predstojeće Svjetsko prvenstvo...

Los Angeles Galaxy ispunit će želju svojoj najvećoj zvijezdi i još jednom dozvoliti Davidu Beckhamu povratak u Europu. Naime, izvršni direktor AEG-a, trvtke koja je vlasnik kluba, Tim Leiweke poručio je kako Beckham ne mora strahovati.

"Cijenimo njegovu želju za igranjem na Svjetskom prvenstvu i podržavamo ga pa ćemo ga stoga posuditi", rekao je Leiweke pa nastavio: "Znamo da mora igrati u Europi kako bi bio spreman za Svjetsko prvenstvo i toga smo bili svjesni kada smo ga kupovali, no mi imamo ugovor i unatoč tome što ljudi misle kako ćemo ga prodati - nećemo. David će završiti svoju karijeru u Los Angelesu."

Osim oko odlaska Beckhama, sve su glasnije špekulacije oko odlaska Landona Donovana iz Los Angelesa: "U sljedeća dva tjedna ćemo riješiti situaciju oko njega jer želimo momčad koja će biti fokusirana samo na teren i što bolje igre."

Galaxy ima koristi od Beckhama na terenu i od sponzora, no Amerikanci ga koriste i kao - mamac: "Ako nemate igrače kao što je David - nećete moći dovesti druge zvijezde. Ovako kada on nekome kaže: "stvarno mi je super u Americi, moraš doći probati", onda to ima težinu jer inače igrači ne vole riskirati", završio je Leiweke.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2010.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!