Košarka

Scariolo usrećio Llulla

Mihaela Bradovski • subota, 15.08.2009.
Scariolo usrećio Llulla

Španjolski izbornik Sergio Scariolo odlučio je na Eurobasket povesti Sergija Llulla kao zamjenu za ozlijeđenog Bernieja Rodrigueza, a s reprezentacijom ostaje trenirati do daljnjeg Guillem Rubio...

Izbornik španjolske košarkaške reprezentacije Sergio Scariolo odredio je zamjenu za ozlijeđenog Bernieja Rodrigueza. Umjesto Rodrigueza na Eurobasket će putovati Sergio Llull, mladi igrač madridskog Real. Izbor Llulla znači kako reprezentativni kamp napuštaju Saul Blanco i Carlos Suarez.

"Bila je to teška odluka jer su sva trojica sjajno radili na treninzima. No odluka stručnog stožera bila je jednoglasna, nismo se toliko zamarali s tim tko je bolji igrač već koji nam je igrač potrebniji i kojeg momčad više treba", objasnio je Scariolo svoju odluku.

Llull je, naravno, bio oduševljen. "Ne pronalazim riječi kojima mogu opisati svoje oduševljenje. Nastavit ću davati sve od sebe za dobrobit reprezentacije, na treninzima sam davao sve od sebe i za mene je ovo velika stvar", komentirao je izbornikovu odluku sam igrač.

U krugu reprezentacije do daljnjeg ostaje i Guillem Rubio i to sve do oporavka Paua Gasola koji je bio podvrgnut lakšem operativnom zahvatu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!