Košarka

Još jedan Talijan Ukićev suigrač

Mihaela Bradovski • četvrtak, 30.07.2009.
Još jedan Talijan Ukićev suigrač

Toronto Raptorsi nastavljaju sa slaganjem momčadi za iduću sezonu dovodeći Europljane. Novo ime u rosteru Raptorsa je Marco Belinelli koji je doveden u razmjeni za Deveana Georgea...

Bryan Colangelo voli Europljane. Novo ime u Torontovom rosteru za narednu sezonu je Marco Belinelli, vrsni talijanski šuter koji je dosad bio na platnom popisu Golden State Warriorsa.

Colangelo je u Warriorse poslao Deveana Georgea koji bi ionako imao vrlo malu ili nikakvu minutažu, a dobio je vrlo dobrog šutera koji je u rookie sezoni u Warriorsima prosječno ubacivao 8,9 poena uz 2,1 asistenciju po susretu.

Svaki dolazak na vanjskoj poziciji dodatno podebljava upitnik nad statusom Roka Lenija Ukića. Na njegovoj glavnoj poziciji razigravača tu su već eminentniji Jose Manuel Calderon i Jarret Jack što Roka dovodi u poziciju da je nominalno tek treći razigravač Raptorsa što znači da će mu minutaža biti vrlo mala.

Ne bi čudilo da se u narednom razdoblju dogode još neki tradeovi koji bi ili otvorili Ukiću prostor ili, što je vjerojatnije, Roka odveli u momčad u kojoj će imati više mogućnosti za igranje i napredak. Situacija u Torontu u ovom trenutku je daleko od dobre bez obzira na priče Colangela kako se na njega računa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAVideo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!