Košarka

Predstavljeni Blair i Thabeet

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 13.07.2009.
Predstavljeni Blair i Thabeet

Na Ljetnoj ligi u Las Vegasu noćas su odigrana četiri susreta, a okupljeni su mogli upoznati neke od novih NBA zvijezda. Spursi su predstavili Blaira, Grizzliesi Thabeeta, a Wolvesi Flynna...

San Antonio Spursi bili su bolji od New Orleans Hornetsa 92:86. Susret je bio neizvjestan od početka do kraja, a Spursi su pobjedu odnijeli zahvaljujući trici Malika Hairstona 18 sekundi prije kraja susreta. Earl Calloway bio je u sastavu Hornetsa, no nije ulazio u igru, a predvodili su ih Marcus Thornton s 22 poena i šest skokova te Darren Collison s 19 poena i šest asistencija. Kod Spursa George Hill ubacio je 25 poena dok je velika nada DeJuan Blair dodao 13 poena i deset skokova.

Rocketsi su u završnici prve i početkom druge četvrtine protiv Timberwolvesa kreirali seriju koja ih je odvela do ključne prednosti i na kraju su slavili 79:65. U trećoj pobjedi u Las Vegasu James White ubacio je 14 poena, a Budinger i Taylor po 11. U sastavu Minnesote Corey Brewer ubacio je 14 poena uz pet skokova, a rookie razigravač Jonny Flynn 11 poena uz sedam asistencija.

Oklahoma je katastrofalno poražena od Memphisa 86:57. Predvođeni razigravačem Marcusom Williamsom koji je podijelio čak 17 asistencija u izravnom dvoboju s Russellom Westbrookom, Grizzliesi su visoko slavili. U sastavu Grizzliesa predstavio se i Hasheem Thabeet korektnom utakmicom, a dobar je bio i Sam Young s 14 poena. Kod poraženih 14 je ubacio Westbrook.

Drugu pobjedu ostvarili su Bucksi koji su nadigrali Cavse s 80:69. Cavsi su vrlo loše otvorili drugo poluvrijeme i ubacili u trećoj četvrtini samo devet poena i tu leži ključ poraza. Kod Bucksa istaknuli su se Brandon Jennings s 23 poena i osam asistencija te Jodie Meeks sa 16 poena. Kod poraženih Tarence Kinsey ubacio je 14 poena uz šest skokova.

Ljetna liga:
New Orleans Hornets - San Antonio Spurs 86:92
Minnesota Timberwolves - Houston Rockets 65:79
Oklahoma Thunder - Memphis Grizzlies 57:86
Cleveland Cavs - Milwaukee Bucks 69:80.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!