Košarka

Umjesto Giričeka, Vujčić i Stojić

Antonija Pavlić • četvrtak, 09.07.2009.
Umjesto Giričeka, Vujčić i Stojić
Foto: Nikola Movrić

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, Jasmin Repeša, objavio je popis igrača koji konkuriraju za predstojeće EP u Poljskoj...

Jasmin Repeša otkrio je imena 17-orice igrača koji će odraditi pripreme za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Poljskoj (7. do 20. rujna).

Osim standardnih reprezentativaca, na popisu su se našla i imena Nikole Vujčića i Marija Stojića, koji će se tako napokon vratiti pod hrvatski stijeg.

"Temeljne pripreme započinju 20. sprnja i tek ćemo nakon njih sastaviti finalni popis od 12 igrača putnika na EP u Poljskoj. Za sada sve teče po planu i zadovoljni smo ciklusom priprema koji smo si zadali.", objasnio je Repeša.

Mjesto u momčadi nije našao Gordan Giriček. "Giriček ima privatne obveze i to moramo poštovati. Iza njega je teška sezona; u prvom dijelu nije uopće igrao, a sada je ozlijeđen i premda je velika perspektiva mora na to paziti. To je jedini razlog zbog kojeg nije na popisu."

Popis reprezentativaca za EP u Poljskoj:
Planinić, Popović, Ukić, Kus, Rozić, Tomas, Rudež, Prkačin, Lončar, Banić, Nicević, Vujčić, Kasun, Tomić, Pašalić, Stojić i Rančić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaReprezentacija
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!