Košarka

Shaqu stari 33

Goran Markuš • subota, 27.06.2009.
Shaqu stari 33

Nakon što je tijekom cijele svoje NBA karijere nosio brojeve 32 i 34 već sad legendarni Shaq po dolasku u Cleveland odabrao je 33 - broj koji je nosio u svoje srednjoškolsko i sveučilišno doba...

Odmah nakon kupnje O'Neala, kao što je to u košarci i običaj, povuklo se pitanje broja koji će Shaq nositi. Pomalo iznenađujuće, nakon što je cijelu NBA karijeru na njegovom dresu stajalo 32 ili 34 Shaquille O'Neal se odlučio na 33 - broj iz njegovih akademskih dana.

Podsjetimo se kako je O'Neal po dolasku u NBA odmah odabrao 32 da bi se prelaskom u Lakerse prisilno predomislio, pošto su 32 i 33 umirovljeni od strane legendarnih Magica Johnsona i Kareema Abdula Jabbara, i odluka je pala na 34 koji je odmah nakon odlaska iz Los Angelesa ponovno zamijenio sa 32.

Vezane vijesti

Odabirom 33 mnogi sumnjaju kako je Shaq i javno svima htio još jednom najaviti svoj košarkaški preporod koji očekuje sa Cavsima. Spomenimo i kako će uz LeBrona Jamesa Shaq zasigurno biti marketinški najveće ime Clevelanda zbog čega ga već prilikom njegovog prvog dolaska u Ohio kao Cavaliera čeka crveni tepih te prigodno druženje sa brojnim košarkaškim fanovima iz okolice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!