Nogomet

Rekordni transfer grčkog nogometa

Vid Horvat • petak, 26.06.2009.
Rekordni transfer grčkog nogometa

Grčki Panathinaikos potpisao je četverogodišnji ugovor s francuskim napadačem. Djibril Cisse novo je pojačanje za atenski klub, no predstavnici kluba nisu htjeli otkriti financijske pojedinosti, ali strani mediji nagađaju o najvećem transferu grčkog nogometa...

Izvještaji govore o transferu Djibrila Cissea u grčki Panathinaikos za rekordnih 20 milijuna eura, koji uključuje 8 milijuna za Marseille, 2,5 milijuna godišnje za 28-godišnjeg igrača, plus bonuse. Francuski napadač je stigao u Atenu privatnim avionom iz Manchestera, gdje ga je dočekalo 3.000 domaćih navijača.

Francuz je stigao u Grčku zajedno s obitelji, a do nedjelje će boraviti u predsjedničkom apartmanu jednog od najskupljih hotela u Ateni. "Jako sam oduševljen dobrodošlicom, nečemu sličnom nisam još svjedočio u svom životu", izjavio je bivši napadač Marseillea. "Stvarno nisam očekivao takvo nešto", rekao je on.

Nakon par dana vraća se u Manchester po svoje privatne stvari i onda se trajno vraća u Grčku, gdje bi se sljedeći tjedan trebao priključiti pripremama Panathinaikosa u Švicarskoj.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!