Rukomet

Hrvatin: "Previše sam promašio"

Tomislav Pacak, Vedran Attias • nedjelja, 25.01.2009.
Hrvatin: "Previše sam promašio"
Foto: Davor Sajko

Nakon pobjede nad Slovačkom i izborenog polufinala jedna od riječi koja se najviše ponavljala u izjavama naših igrača bila je - odmor. Zaslužili su...

Domagoj Duvnjak danas je bio na razini prijašnjih utakmica: "Malo je na početku izgledalo statično, no dali smo 120 posto i ušli u polufinale. Naravno, moram se još jednom zahvaliti navijačima zbog kojih su nam naše pobjede još draže. Trebamo se dobro odmoriti do petka i polufinala, a onda - što Bog da."

Mateo Hrvatin bio je sretan osiguranim polufinalem: "Nitko sretniji od nas jer smo izborili polufinale. Ponovno je danas sve sjajno izgledalo i atmosfera je bila sjajna. Imamo dan odmora i siguran sam da ćemo se spremit za Francuze." Hrvatin je bio najbolji strijelac naše momčadi: "Ma, previše sam promašio, ali bitno da ekipa pobjeđuje."

Pivot naše reprezentacije Igor Vori u planu ima samo jednu stvar - odmor: "Stvarno je bilo teško igrati, no danas smo odigrali na iskustvo i rutinu. Navijači su ponovno bili sjajni i ja im se iskreno zahvaljujem na navijanju. Sada ćemo se odmoriti, a tek onda razmišljati o Francuzima i svemu ostalome."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!