Ostali sportovi

"Svladali smo velikog protivnika"

Hrvoje Vuković • srijeda, 20.08.2008.
"Svladali smo velikog protivnika"
Foto: Kristijan Komarica

Nakon što su nas u današnjem četvrtfinalu izbacili s Olimpijskih igara i time nam srušili sve planove dvogodišnjeg projekta, Crnogorci nisu krili oduševljenje. Iznimno zadovoljan bio je i njihov izbornik Petar Porobić koji je uspio nadmudriti svog kolegu na suprotnoj strani, ratka Rudića, u velikom taktičkom ratu...

"Plasman u polufinale Olimpijskih igara zaista je veliki uspjeh. Imali smo puno problema s ozljedama, ali smo i uz sve to smogli snage i svladali velikog protivnika kakav je reprezentacija Hrvatske. Uspjeli smo na još jednom natjecanju, na koje smo također došli kao debitanti, plasirati se među četiri najbolje reprezentacije i to je zaista veliki uspjeh za nas", izjavio je izbornik Crne Gore Petar Porobić za internetski portal Mondo.

Porobić je kao glavni razlog uspjeha istaknuo težak minuli rad: "Imali smo napornu utakmicu s Australijom, a znali smo kako dvoboj s Hrvatima neće biti nimalo lak. Sav rad u protekla tri mjeseca se isplatio. Igrali smo odlično u svim segmentima igre. Nismo dozvolili protivniku da nametne svoj tempo i to je dalo rezultat. Čeka nas polufinale, a tu je sve moguće".

Što se tiče Vladimira Gojkovića koji je protiv nas odigrao briljantnu utakmicu, a bio je izranjavan ozljedama te je uoči utakmice primio i injekcije, Porobić je rekao: "Za mene je nevjerojatno da je uopće igrao protiv Hrvata".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!