Ostali sportovi

Ljubo putuje, nastup upitan

Ivor Krapac • utorak, 05.08.2008.
Ljubo putuje, nastup upitan
Foto: Kristijan Komarica

Stanje ozlijeđenog mišića noge Ivana Ljubičića u utorak je donijelo dobru i lošu vijest. Dobra je da će trenutno četvrti hrvatski reket ipak putovati u Peking, a loša što je Ivanov nastup na olimpijskom teniskom turniru i dalje potpuno upitan...

Ivan Ljubičić otputovat će u Peking, a hoće li moći zaigrati na turniru koji počinje u nedjelju, još nije poznato. Ljubo je do zadnjeg mogućeg trenutka odgađao odluku o odlasku u Kinu, na koncu se ipak odlučio na put, no posljednji liječnički nalazi, kako je otkrio u razgovoru za Jutarnji list, ne izgledaju obećavajuće.

Bez obzira što je napuknuti mišić i dalje u takvom stanju da nije realno očekivati nastup, Ljubičić će otići u Kinu i pod dodatnim liječničkim tretmanom nadati se da će se ipak uspjeti osposobiti za izlazak na teren. Trenirati nije mogao, točnije - zbog ozljede leđa, a potom i noge u posljednje je vrijeme trenirao vrlo malo, no olimpijskom nastupu ipak je podredio puno toga u sezoni, pogotovo u ljetnim mjesecima, da bi ga se odrekao bez velike borbe.

Ukoliko se dogodi preokret sa sadašnjih pesimističnih prognoza na bolje vijesti, Ljubo će u Pekingu zaigrati u singlu i paru s Marinom Čilićem, koji će mu se pridružiti kao zamjena za bolesnog Marija Ančića. Dakako, ukoliko s Ivanom sve bude u redu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!