Nogomet

Basile: "Hitno napustite West Ham!"

Hrvoje Rafaelić • nedjelja, 08.10.2006.

Argentinski izbornik Alfilo Basile zabrinuo se nad sudbinom svoja dva reprezentativaca koji trenutno igraju za engleski West Ham...

Od kada su se preselili iz Corinthiasa u West Ham na zadnji dan prijelaznog roka, Carlos Tevez i Javier Mascherano muku muče s trenutnom formom. Javnosti su prikazani kao velika pojačanja, ali West Ham od njihovog dolaska nije zabilježio niti jednu pobjedu u bilo kojem natjecanju.

"Mišljenja sam da u svom sadašnjem klubu ne daju 100% sebe i to me jako brine jer znam kakvi su to igrači. Izgledaju da igraju samo zato jer moraju", jadao se trenutni izbornik Gaučosa. "Nadam se da će što prije napustiti taj klub pa makar to značilo da Javier ode u Juventus koji nastupa u drugoj talijanskoj ligi."

I Tevez i Mascherano dio su argetinske momčadi koja je nastupila u Njemačkoj na Svjetskom prvenstvu. Nasljednik Josea Pekermana uvjeren je da dvojac mora napustiti klub ako žele napredovati u svojim karijerama: "Pa tko normalan može koristiti Teveza na lijevom krilu kada je Carlos igrač izričitih napadačkih sklonosti. Pogledajte ih samo kako beskrvno igraju. I zato ih molim da napuste West Ham što prije!"

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!