Nogomet

Juventusu postalo zabavno, Milan zaustavljen

Leo Tomašević • subota, 23.09.2006.

Nakon tri kola sa stopostotnim učinkom, Milan je prve bodove "prosuo" u Livornu. U susretu četvrtog kola talijanskog prvenstva Livorno i Milan su igrali bez pogodaka...

U prvoj utakmici četvrtog kola Serie A Milan je odigrao 0:0 na terenu Livorna koji je pokazao organiziranu igru i čvrstoću u obrani. Na kraju utakmice obje momčadi su izgledale umorno i kao da se zadovoljavaju jednim bodom. Šimić nije nastupio.

Catania i Messina su u burnom susretu remizirali 2:2. Gosti iz Messine su nakon prvog poluvremena vodili 1:0 pogotkom Floccarija. U 58. minuti Marasca poravnava na 1:1 i zarađuje drugi isključujući karton. S igračem manje Spinesi u 61. minuti dovodio domaćina u vodstvo, a tri minute kasnije Cordova postavlja konačnih 2:2. Od 68. minute i gosti su imali deset igrača nakon što je isključen Mark Iuliano.

Vezane vijesti

Juventus se i predobro prilagodio nižoj ligi i izgleda nezaustavljiv. Vrlo je lagano slavio svoju treću pobjedu protiv Modene u Torinu golovima svojih najpoznatijih igrača Trezegueta, u 38. minuti prvog i 25. minuti drugog poluvremena, Del Piera i Nedveda koji su zatresli mrežu gostiju u 42. minuti prvog odnosno u 28. minuti drugog poluvremena. Robert Kovač je odigrao svih 90 minuta.

Napoli, koji je izgledao kao jedan od favorita za skok u Serie A još jedanput se morao zadovoljiti jednim bodom dok je Genoa slavio protiv Piacenze koja tako gubi svoje drugo mjesto dok se Brescia potvrđuje na prvom i čeka rezultat meča u ponedjeljak da bi doznala da li će ga morati dijeliti sa Lecceom.

Serie B, četvrto kolo:
Albinoleffe - Arezzo 0:0, Bari - Vicenza 0:0, Cesena - Pescara 3:3, Frosinone - Spezia 2:2, Genoa - Piacenza 2:0, Juventus - Modena 4:0, Mantova - Crotone 3:0, Napoli - Triestina 1:1, Verona - Brescia 0:1.

Serie A, četvrto kolo:
Livorno - Milan 0:0, Catania - Messina 2:2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!