Nogomet

Pobjeda Bayera, Hertha na vrhu

Petar Plevnik • nedjelja, 01.10.2006.

U dva posljednja susreta šestog kola Bundeslige, Bayer iz Leverkusena slavio je protiv Schalkea sa 3:1, dok je Herthi bio dovoljan i bod protiv Stuttgarta da zasjedne na čelo ljestvice...

Schalke je idealno otvorio gostovanje na BayAreni, došavši u vodstvo već u šestoj minut, nakon što je Bordon glavom svladao Butta. Odličnu predstavu u 28. minuti pogotkom za izjednačenje najavio je stoper domaćina Castro, koji je strijelac i pogotka za vodstvo u 47. minuti. Pobjedu Apotekara potvrdio je Ramelow u 56. minuti. Marko Babić na travnjak je ušao tek u posljednjoj minuti susreta.

Nakon ranog ispadanja njihovih ljubimaca iz Europe, 48 637 gledatelja na Olimpijskom stadionu u Berlinu novi hladan tuš doživjelo je već u četvrtoj minuti, kada Gomez dovodi goste iz Stutgarta u vodstvo. Domaćinima nije trebalo dugo da se priberu, tako da već pet minuta kasnije Friedrich pogađa za izjednačenje. Samo pet minuta kasnije potpuni preokret domaćina, zahvaljujući pogotku Pantelića. Potpuno slavlje domaćine pokvario je Cacau, pogodivši mrežu Fiedlera u 57. minuti, osiguravši svojoj momčadi bod. U redovima domaćina svih 90 minuta odradio je Josip Šimunić, dok je Srđan Lakić bio na klupi.

Bundesliga, šesto kolo, 1.10.2006.:
Bayer Leverkusen - Schalke 04 3:1, Hertha - Stuttgart 2:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!