Nogomet

Englezi "luduju"

Hrvoje Vuković • utorak, 03.10.2006.

Watford i Fulham nisu se posebno iskazali u novoj sezoni Premiershipa, a to se posebno odnosi na Watford koji je do sedmog kola skupio mršava tri boda i bez pobjede čamio na dnu ljestvice. No, u međusobnom srazu obje momčadi ponudile su "luđačku" završnicu i potpuno zaslužile pljesak s tribina...

Watford je krenuo agresivnije, gladan prvog ovosezonskog slavlja, da bi nakon stative gostiju poveo u 23. minuti preko Kinga kojega je odlično pronašao danas sjajni Young. Mladi Young i sam se upisao među strijelce odmah nakon predaha, kada je iz blizine lako zakucao loptu u mrežu.

Prva pobjeda već se smiješila "žutima", ali 20 minuta prije kraja Fulham kreće u veliki preokret. Prvo je McBride iz voleja svladao nemoćnog vratara Fostera, da bi u 83. minuti Radzinski fino asistirao Helgusonu za 2:2. Šokirani domaćini nisu se još oporavili, a tri minute prije kraja Francis je autogolom poklonio Fulhamu vodstvo. Ipak, Watford se na kraju spasio golom Younga u 89. minuti i tako "skočio" na pretposljednje mjesto na ljestvici.

Premiership, 2.10., 7.kolo:
Watford - Fulham 3:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!