Tenis

Još jedan odlazak nakon Ivaniševićog: Đoković se razišao i s kondicijskim trenerom

HINA, Petar Jenjić • srijeda, 01.05.2024.
Još jedan odlazak nakon Ivaniševićog: Đoković se razišao i s kondicijskim trenerom
Foto: EPA

Nakon što je završio suradnju s Goranom Ivaniševićem, Novak Đoković u svom trenerskom stožeru neće imati ni dosadašnjeg kondicijskog trenera Marca Panichija...

Kako izvještavaju srpski mediji tijekom srijede, najbolji svjetski tenisač Novak Đoković odlučio se za novu smjenu u svom trenerskom taboru te dio njega više nije kondicijski trener Marco Panichi.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Đoković i Panichi su se razišli nakon čak deset godina zajedničkog djelovanja, a ovaj odlazak je drugi u nizu, u kratkom vremenu.

Krajem ožujka su se razišli Novak Đoković i njegov dotadašnji glavni trener Goran Ivanišević, nekadašnji proslavljeni hrvatski tenisač. Suradnja Đokovića i Ivaniševića prekinuta je nakon šest godina.

U kalendarskoj 2024. godini 36-godišnji Đoković je i dalje bez ATP naslova. Na prvom Grand Slam turniru godine, Australian Openu, poražen je u polufinalu od Talijana Jannika Sinnera.

Potom je u trećem kolu Indian Wellsa poražen od Talijana Luce Nardija, dok je posljednji nastup imao na zemljanom turniru u Monte Carlu gdje je bolji od njega bio Norvežanin Casper Ruud u polufinalu.

FOTO: EPA/JAMES ROSS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!