Nogomet

Uvijek može niže: Nekadašnji mladi reprezentativac zabio šest golova bivšem prvaku Hrvatske

Branimir Korać • četvrtak, 09.05.2024.
Uvijek može niže: Nekadašnji mladi reprezentativac zabio šest golova bivšem prvaku Hrvatske
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Jedini klub koji je uz Dinamo, Hajduk i Rijeku osvajao naslov prvaka Hrvatske je Zagreb, no današnji Zagreb nije niti sjena nekadašnjeg prvoligaškog. Trenutno je u petom razredu hrvatskog nogometa, a i tamo stižu blamaže, naime u prošlom kolu poražen je s čak 8:0...

Previše slova je potrošeno na NK Zagreb i stanje u kojem se nalazi, ako vas zanima, nekih pomaka nema, više nije dovoljno da se nalazi u podrumu hrvatskog nogometa, sada i tamo bilježi povijesne blamaže.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U U 26. kolu Četvrte nogometne lige središte Zagreb skupina A, Zagreb je gostovao kod zabočke Mladosti koja se bori za prvo mjesto i izgubio je s užasnih 8:0.

Mrežu Pjesnika napunio je do vrha Matija Smrekar koji je postigao čak šest golova. Po jedan pogodak postigli su Tin Gregurić i Antun Gucić.

Smrekar je uvjerljivo najbolji strijelac lige s 36 postignutih pogodaka, a dobro je poznat svim ljubiteljima nogometa, riječ je o bivšem mladom reprezentativcu, nekadašnjoj velikoj nadi Varteksa.

Zabočanima svaka čast, a što se tiče Zagreba, predsjedniku kluba mora se priznati da barem drži kontinuitet. Kakav Čabraja, Dražen Medić je na klupi već desetak godina.

"Kada procijenim da više nisam sposoban ispunjavati svoje obveze kao trener, bez razmišljanja ću se povući", izjavio je Medić prije desetak godina, ali i dalje se čvrsto drži i sebe kao predsjednika i sebe kao trenera. A Zagreb je deseti u petom razredu hrvatskog nogometa. Bodovno bliže posljednjeplasiranoj Ivančici iz Zlatar Bistrice koja je navukla 11 bodova u 26 kola, nego prvoplasiranoj zabočkoj Mladosti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis09.05.2024. u 15:19
    pa čovjek je rekao istinu: u stanju je ispunjavati OBVEZE trenera, nije rekao da ih mora ispunjavati kvalitetno ili u sklopu logičnog pristupa.
    cameosis