Zimski sportovi

Rangersi na korak do finala Istoka, Starsi poravnali protiv Avalanchea

Petar Jenjić • petak, 10.05.2024.
Rangersi na korak do finala Istoka, Starsi poravnali protiv Avalanchea

New York Rangersi došli su na korak do plasmana u finale Istočne konferencije nakon što su upisali treću pobjedu u trećem polufinalnom dvoboju protiv Carolina Hurricanesa. Dallas Starsi izjednačili su na 1-1 protiv Colorado Avalanchea...

Na korak do ulaska u finale Istočne konferencije stigli su New York Rangersi koji su na gostovanju kod Caroline Hurricanesa slavili s 2:3 nakon produžetka i tako poveli s 3-0 u seriji.

Igraj na NHL doigravanje na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Domaćin je poveo pogotkom Jakea Guentzela i to je bio jedini gol u prvoj trećini. U drugoj Rangersi dolaze do poravnanja preko Chrisa Kreidera, dok za preokret u trećoj zabija Alexis Lafreniere.

Minutu i pol prije kraja susreta Hurricanesi dolaze do izjednačenja preko Andreja Svečnikova, dok je za pobjedu Rangersa, nakon 1:43 minute igre u produžetku, poentirao Artemi Panarin.

Dallas Starsi slavili su na svom terenu protiv Colorado Avalanchea s 5:3 i tako došli do izjednačenja u seriji na 1-1.

Domaćin je u prve dvije četvrtine došao do prednosti od 4:0, dva pogotka postigao je Miro Heiskanen, dok su po jedan dodali Roope Hintz i Tyler Seguin. Gosti se nisu predavali i nešto manje od četiri minute prije kraja treće trećine smanjili na samo pogodak zaostatka.

Redom su zabijali: Joel Kiviranta, Brandon Duhaime i Valeri Ničuškin, ali to je bilo sve. Napadao je Colorado na prazan gol što koristi Dallas preko Ese Lindella i potvrđuje pobjedu od 5:3.

NHL doigravanje:
Carolina Hurricanes - New York Rangers 2:3 (0-3)
Dallas Stars - Colorado Avalanche 5:3 (1-1)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!