Nogomet

U srijedu završnica Hrvatskog nogometnog kupa za: pionire, kadete i juniore

Petar Jenjić • utorak, 07.05.2024.
U srijedu završnica Hrvatskog nogometnog kupa za: pionire, kadete i juniore
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

U srijedu će se održati finalne utakmice Hrvatskog nogometnog kupa za: pionire, kadete i juniore. U pionirima snage će odmjeriti Dinamo i Hajduk, u kadetima Lokomotiva i Hajduk, a u juniorima Osijek i Slaven Belupo...

Na stadionu NK Rudeša u srijedu će se održati završnica Hrvatskog nogometnog kupa za pionire, kadete i juniore za natjecateljsku godinu 2023./24.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prvi će na teren kadeti s početkom u 10:30 sati kada će snage odmjeriti vršnjaci Lokomotive i Hajduka. U prvenstvu će naslov osvojiti Dinamo, Osijek je vrlo vjerojatno drugi, a Hajduk treći, dok je Lokomotiva četvrta.

Od 13 sati igra se derbi pionira između Dinama i Hajduka. U toj konkurenciji, po pitanju prvenstva, najbolji su mladići iz Gorice koji imaju dva boda prednosti ispred vršnjaka iz Lokomotive kolo prije kraja. Hajduk i Dinamo na diobi su trećeg mjesta.

Dan će od 17 sati zaključiti juniorsko finale u kojem će snage odmjeriti Osijek i Slaven Belupo. Juniori Osijeka na četvrtom su mjestu prvenstvene ljestvice, a vršnjaci iz Koprivnice na 11. mjestu.

Finala kupa:
10:30 kadeti: Lokomotiva - Hajduk
13:00 pioniri: Dinamo - Hajduk
17:00 juniori: Osijek - Slaven Belupo

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!