Ostali sportovi

Otkazan glavni meč priredbe na kojoj se Hrgović bori za titulu

Petar Jenjić • subota, 04.05.2024.
Otkazan glavni meč priredbe na kojoj se Hrgović bori za titulu
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Meč za ujedinjenje svih pojaseva u poluteškoj kategoriji između Artura Beterbieva i Dimitrija Bivola, koji se trebao održati 1. lipnja, otkazan je zbog ozljede Beterbieva. Ostatak eventa ići će po rasporedu, a samim time i borba Filipa Hrgovića i Daniela Duboisa...

Hrvatski boksaš Filip Hrgović borit će se za IBF-ovu titulu svjetskog prvaka teške kategorije protiv Daniela Duboisa. Taj je meč na rasporedu 1. lipnja, a glavna borba te večeri trebala je biti ona između Artura Beterbieva i Dimitrija Bivola.

Igraj na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Beterbiev i Bivol trebali su se boriti za ujedinjenje svih pojaseva u teškoj kategoriji, no od toga neće biti ništa. Naime, Beterbiev se ozlijedio na treningu, u pripremi za meč.

Na datum njihove nove borbe još ćemo pričekati, no Hrgović neće ostati bez svoje šanse. Turki Al-Sheikh, koji je glavni i odgovorni za boksačke mečeve u Saudijskoj Arabiji, rekao je da se događaj neće otkazati.

Kao glavni događaj večeri zbog toga bi mogla postati borba Zhileija Zhanga i Deontaya Wildera, ali to još nije potvrđeno.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!