Zimski sportovi

NHL: Branitelj naslova izborio majstoricu, Canucksi prošli dalje

Petar Jenjić • subota, 04.05.2024.
NHL: Branitelj naslova izborio majstoricu, Canucksi prošli dalje

Vancouver Canucksi izborili su drugu rundu NHL doigravanja nakon što su u šestom dvoboju s Nashville Predatorsima stigli do četvrte pobjede. Sedmu utakmicu izborili su Vegas Golden Knightsi protiv Dallas Starsa...

Do prolaska u drugu rundu doigravanja prošli su Vancouver Canucksi koji su slavili na gostujućem ledu kod Nashville Predatorsa s 0:1 za konačnih 4-2 u seriji.

Igraj na NHL doigravanje na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Junak utakmice bio je Pius Suter, švicarski hokejaš koji je poentirao minutu i pol prije kraja treće dionice. U drugoj rundi Canucksi će igrati protiv Edmonton Oilersa koji su s 4-1 izbacili Los Angeles Kingse.

Nema još kraja seriji Vegas Golden Knightsa i Dallas Starsa. Aktualni prvak sinoć je slavio pred svojim navijačima s 2:0 i izborio sedmu utakmicu koja se igra u noći s nedjelje na ponedjeljak.

Oba pogotka Vegas je postigao u posljednjoj trećini. Prvo je zabio Noah Hanifin, da bi konačan rezultat na prazan gol, 20 sekundi prije kraja, postavio Mark Stone. Pobjednik ove serije ići će na Colorado Avalanche koji je s 4-1 izbacio Winnipeg Jetse.

NHL:
Nashville Predators - Vancouver Canucks 0:1 (2-4)
Vegas Golden Knights - Dallas Stars 2:0 (3-3)

FOTO: Pixabay

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!