Ostali sportovi

Chicago Bearsi očekivano izabrali Caleba Williamsa kao prvi izbor NFL drafta

HINA, Mihaela Bradovski • petak, 26.04.2024.
Chicago Bearsi očekivano izabrali Caleba Williamsa kao prvi izbor NFL drafta

Chicago Bearsi prvi su birali na ovogodišnjem NFL draftu i nisu iznenadili. S prvim izborom uzeli su Caleba Williamsa...

Kao što se i očekivalo, Chicago Bearsi su s prvim izborom ovogodišnjeg drafta NFL-a izabrali vođu navale Caleba Williamsa sa sveučilišta South California.

Caleb Williams se posljednjih mjeseci iskristalizirao kao siguran prvi izbor Bearsa koji su odlučili da neće zadržati svog dosadašnjeg quarterbacka Justina Fieldsa kojega su birali u prvom krugu prije tri godine.

Ovogodišnji draft obilježila je pomama za ofenzivnim igračima, prvenstveno quarterbackovima, pa su tako i kao drugi i kao treći birani vođe navale, drugi su birali Washington Commandersi koji su uzeli Jaydena Danielsa s Louisiana Statea, a treći New England Patriotsi koji su birali Drakea Mayea s North Caroline.

Ukupno je čak šest quarterbackova izabrano na prvih 12 mjesta, a čak prvih 14 pozicija na draftu zauzeli su ofenzivni igrači. Dosadašnji rekord po broju ofenzivaca izabranih na startu drafta bio je sedam, a postavljen je 2021.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!